S O L

ORkar. inte. med. skolan. imorgon. jag vill ha sol och sommar.

Projektarbete

OMG. jag har skrivit de första raderna av min novell.

S J U K

Damn it. Har blivit sjuk så nu ligger jag i min säng med täcket upp till halsen och dricker te. Kul. Men det är lite skönt att inte behöva gå ut i det här äckliga vädret.. inatt drömde jag att jag var i kroatien, det var ljumet i luften och jag stod lutad mot en stenvägg och tittade ut över hustaken. Det var väldigt fint och jag tänkte att jag måste ta tillvara på den stunden - av någon anledning var jag på väg att somna stående i min dröm allt var precis som det är när man håller på att somna på riktigt, lite flummigt. (I drömmen såg det inte riktigt ut som på min bild, jag var mycket högre upp. intressant va?)
- Jag vill till ett varmt land, där hade jag inte varit förkyld heller.

Potter gör mig frisk!

Sjuk! Tror jag håller på att bli sjuk. mår inte så bra iaf, kan vara för att jag pluggat hela dagen men tror det är en förkylning påväg eller ngt. Nu ska jag fixa ett glas oboy och läsa lite Harry Potter för att må lite bättre. Önskar jag var en häxa

Gene Kelly

Var ett geni. En dansare. Skådespelare. Koreograf. Regissör. Sångare. Man. Människa. Idol. Inspiration.
- ja jag tycker han är cool. Och Singin' in the rain är bäst.

Charlotte Brontës Jane Eyre


Josefine och jag dissade The Ark som spelade på grönan i fredags (vi såg dom faktiskt på Yran och dom var bäst) och gick istället på premiären av Jane Eyre. Har längtat efter den i typ ett år och äntligen fick jag se den!
Filmen var hur bra som helst. Efter sisådär 10 minuter hade jag redan tårar i ögonen och var fast. Mia Wasikowskas skådespeleri överraskade. Hon är bra i Alice in Wonderland men här var hon bara underbar!
Filmen blir bara bättre av Michael Fassbenders insats och det skadar ju inte att snygga Jamie Bell är med heller...  Dock fnissade jag och fine till då och då när de manliga karaktärernas dominanta och manliga sidor tar över "I claim you!"

15/09/2011

Nu sitter jag, Mikaela och Nathalie på ett fik, mys. Pratar om tågluff, resor, och våra projekt. Brainboost!!!
- Senare ska jag och fine se Daniel på Grönan, wieeeeeee

Jag ska köpa vespa

Jag vill köpa en vespa. Har velat ha sen första gången jag var i Italien, men efter den här filmen vet jag att jag ska skaffa en. Filmen handlar däremot inte om vespor utan om Larry som får sparken från sitt jobb för att han inte är utbildad. Hans liv förändras helt när han tar beslutet att börjar på collage ävenfast han är runt 45.
Filmen är inte ett mästerskap, men den var bra. Väldigt söt, fin och rolig och av någon anledning blev man aspepp på att gå klart skolan och bara kötta(fan ska sluta skriva de ordet.) De vuxna i salongen tyckte att det var väldigt kul när de i filmen nämner något i stil med att efter facebook har tagit koncentrationen från elever.. jag och Nathalie skrattade och njöt av filmen. Vi har velat se den enda sen vi var i Paris och såg reklam för den överallt, och det var värt.

Natt

Efter en liten dos av Twinpeaks är det dags att sova. Godnatt Sverige.

Aj,

På torsdag spelar den coolaste katten (i det långa landet falukorv) på grönan!! YEY!

S T O C K H O L M


KlotterDe lektioner jag brukar klottra mest under är Mattelektionerna (kanske därför jag är dålig i det? nej jag är faktiskt bara dålig i det), men nu kommer jag aldrig ha matte igen (HEHE lycka). Dock har jag en känsla av att religionslektionerna i framtiden kommer vara väldigt långa och sövande.. .. .

Clara & Nathalie

Bild på mig och Nathalie (till höger, den söta med fräknar) utanför Louvren.  Det var ganska ljust ute - överseende med de kisande ögonen.. hahah

Kötta

Kötta måste vara det fulaste ordet, men nu ska jag kötta fett med skolarbete så jag får helgen fri.

Alla har vi konstiga sidor

Jag tål inte när min syster äter äpple.

B O W I E

Jag vill måla David, men jag måste plugga. Livet är hårt.

B i r d s

Inte länge sen jag och Nathalie kom hem från Kroatien, men det känns som om jag varit hemma länge nu.
Jag måste fota upp min rulle i analoga kameran, vill framkalla den och se dom bilderna från Kroatien!!

- Här är en bild på söta fåglar i Dubrovnik

Pinsamt

Chokladbiskvi och en kop te (och Säkert! på spotify). Nu ska jag jobba med vårt härliga projekt vi har i skolan.
Tema: DÖD.
Mina känslor gentemot projektet: DÖD och FÖRNEDRING.
Process: Går framåt!
Resultat: ingen kommentar.

P A R I S

Vadå? Nej nej jag saknar inte Paris.

Autumn is here

Bilder från igår, tagna i vackra Rosendalsträdgård. Jag och Josefine (på bild) hade en soft dag på Djurgår'n med franskt fika och kaffe.

"Verklighetsutflykt"


Snooks låtar träffar mitt i prick, Aj. Jag behöver en verklighetsutflykt. Känner hur stressen kryper i kroppen. Skolan, projektet (som man inte hinner tänka på för man måste plugga), skaffa jobb, träna - samtidigt som jag förihelvete vill göra saker som jag själv vill ---> typ planera första året efter studenten. s.t.r.e.s.s.
- Jag vill bort från Sverige
Måste plugga, chao!

Film, film, film

Jag älskar Paris, konst, bra skådespeleri, humor och Woody Allen - vilket betyder att den här filmen var riktigt bra, mysig och rolig. Engla och jag såg Midnatt i Paris förra helgen och det kröp i kroppen av längtan. Jag vill tillbaka till Paris!
- Ikväll blir det mera bio, fast med en av mina andra älsklingar, Josefine. Vet inte vad vi ska se ännu, kanske apornas planet? synd att jag redan sett Bridesmaids (den var nice).

Kroatien i mitt hjärta

Har arbetat med bilderna från kroatien idag, älskar att göra det. Mysigt och avslappnande, istället för att plugga. hehe. Här är iaf några av bilderna!

Careface

Samtal mellan mig och syrran (när vi ska plugga)
Ella - Vad åt du till frukost?
Jag - Fil.
Ella - Jag åt tre bananmackor (knäckebröd med banan)
Jag - K.

När jag ser dig ser jag eld i dig

MMmm.. världens bästa skiva (en av dom iaf). Har sett Annika på scen två gånger. IGEn IGen!

Utsikt från balkong, Kroatien

När jag inte kunde sova, steg jag upp tidigt, satte mig på balkongen och ritade av utsikten. Det var riktigt mysigt. Varmt och varma fläktande vindar. Mm. .. det var fint att sitta insvept i lakanet och titta på solen som vandrade över bergen.

Dubrovnik"Singin' in the rain"

Japp nu närmar sig hööösten, det mörka deprimerande halvåret (i och för sig är det mörkt i sverige mer än ett halvår). Regn, kyla, folk hostar på tunnelbanan och alla blir bleka som lik. Oj skolans projekt om döden verkar ta över mig.. Ja det var ganska jobbigt att komma hem efter två veckor i paradiset i Kroatien. Jag och Nathalie landade i Sverige för ca en vecka sedan nu (dålig uppdatering men wtf) och em, det var kallt. Landade i och för sig i klänning och flipflopp men vadå? BURR.

Efter kroatien har mitt liv sett ut så här:
1. Trött
2. Total förvirring i skolan (eftersom att jag går i en skola som alltid ska vara allt ifrån normal, utan alltid extremt estetisk och udda med projekt om döden, minnesplatser och modern konst)
3. Ångest över att bli smittat av någon parasit på tuben
4. Sena nätter där jag försöker göra någon nytta (plugga) men spenderar tiden på att lyssna på musik och dagdrömma om nästa år av frihet. Jag vill ta studenten.
Jag lovar, jag är så inte deprimerad som det låter.

RSS 2.0