Feb. 29, 2012

Igår var det sooool och jag shoppade med min sötnos till syrra. Sen fick jag fingäster i form av Josefine och Engla. Vi åt tacos och snackade massa blaj hos mig som vanligt. Jag hade bla lite högläsning av min novell (så otroligt bra) och det var riktigt skoj, speciellt när jag själv inte fattade vad jag hade skrivit och Fine fick förklara.. hahah.

Som tunn sand

Känner att det här lovet kommer att rina genom mina fingrar som tunn sand, vill hinna med så mycket, som vanligt. Får se till så att det blir ett bra kort lov nu då!
Oscarsgalan igår var mysig. Jag följde med Nathalie till Strängnäs och vi lagade en smarrig sallad och jag åt alldeles för mycket godis och vi kommenterade allas kläder och intervjuer, riktigt kuligt. Vi var bänkade från 22 till 06 dock somnade sötnosen till vid fyra i fotöljen bredvid. Innan galan började kollade vi på Scorsese's "Hugo" - jätte fin film!!

Fina toner

Hongkong.
Startar dagen (och lovet) med att lyssna på  "Strawberry fields" och läsa Pattis "Just Kids". Kan det bli bättre? Em nej. Vid ett ska jag möta upp Nathalie och vi ska gå på vasamuseet, sedan blir det nog mys på flickorna Voltaires fik på djurgården. Vilken härlig dag! Just nu sitter jag och läser om Asien, och det lockar som fan. Jag vill dit, nu!

Min senaste vecka i lite bilder


Choklad är gott


Igår firade jag och tjejerna Hannas 19 års dag på Vapiano, vi hade superkul och hon fick en riktigt smarrig present från oss i choklad hehe.
Idag är det myspys, solen skiner och det är plusgrader. 

Bästa låten att starta dagen med.

Har gått och blivit sjuk! Damp. Peppar med Journey <3

Mina ben ekar.

Vilken helg! är helt slut i kroppen. Jobbade lördag, och gick ut på kvällen med nattis, mikaela och hanna. En väldigt speciell kväll.. väldigt random. 5 h sömn och sedan jobb igen. Det var extra köttigt på jobbet med sjuuuuuukt mycket folk som ville ha fika. MAGAADH. Nu ska jag se på film och ladda inför Oscarsgalan på söndag. JEEEEEEEEEEEEEy!!!!!!!!

FIN TORSDAG

WIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE VILKEN BRA DAG. Vaknade ganska ofräsch efter en onsagkväll med Nathalie, Mikaela och Amanda - men det var nice. Imorse kom Nattis hit och vi lagade brunch (scones och te) och snackade. Våra hjärnor är fettbra när dem kombineras med varandra, dom driver iväg långt. MMm. sötispötis.

T U N G T


Smält snö. smält.

Wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee det kommer sitta bra med sportlov.

LÄSKIGT!!

Jag kan inte beskriva vad jag känner för våran film/bilspel/intro/trailer/kuk/wtf - uppgift vi har i foto. Om den blir för kass tänker jag inte lämna in den... eller iaf inte vara med på någon redovisning och sitta och förklara varför jag gjort som jag gjort - för ärligt talat har jag inget svar. Usch och blä. Det läskiga (heheh) är att jag inte bryr mig riktigt om uppgiften vill bara kasta den i huvet på min kärar lärare. Japp tack o hej.

Februari...

...är världens sämsta månad. Det är sant! Vad fan är den till för? December är ok, då är det julafton och nyår, Januari då fyller jag år så det är nice, men Februari!? WTF. Mars är iaf lite mysigt, då finns det hopp om lite mer värme i April. April och Maj behöver jag inte ens nämna hur härliga de är. Det är liksom då alla vaknar till liv igen.
Stackars de som fyller år i februari...fast då blir månad lite kul iaf.

Timbuktu in my brain


Parc Guell i Barcelona

Hade varit mys att åka tillbaka över en helg och ta med sötnosen Natha ;)

VARM CHOKLAD

Åh det är så fint väder. Jag vill ha lov och träffa vänner och gå långa promenader tills våra kinder blir rosiga och dricka varm choklad i gamla stan och prata och inte lägga en tanke på skolan. Så nu ska jag kötta (ett så otroligt vackert och beskrivande ord) skolarbete så jag kan göra sådant under veckan. Så nu jävlar ska religionen och kuhi:n bli klar.
Back to Buddhism...och Nirvana.

RSS 2.0