Nathalie fyller år!

Nathalie fyllde 18 i frankrike men vi firade lite när hon kom hem. 18 år och glad.

Ledig

Oppsi. Dålig på att blogga. Men nu är det jullov och jag har annat för mig. wieeeeee

Sustainable development

Vilken normal människa väljer att hålla ett tal om hållbar utveckling på engelska, när man får välja i princip vad som helst.... Jo jag. Kommer få ig.

The Skin I Live In

Idag har jag varit högst kulturell. Dagen började med en tur på moderna med Axel och Johanna, mycket trevligt! Vi såg utställningen med Monet, Turner och Twombley. Vi kom fram till att Twombly är en cool snubbe. Sedan gick jag och Johannis och såg "The Skin I Live In" på bio, och den var sååå bra. Väldigt obehaglig, men sjukt bra. Var lite skakis i benen efteråt. Behöver bearbeta den lite (Antonio banderas var stenkall. Ingen Zorro över honom inte, han var grym.)

Kram

Snart är det jullov och det ska bli så skönt att bara få strunta i skolan och fundera på annat - förutom att jag måste jobba med mitt PA... får lite panik när jag tänker på det. Nu vill jag bara att Nathalie ska komma hem från Frankrike och att vi ska få lov. Kram

C O L D

Såklart att man blir sjuk så fort man kommer till Sverige. .. kan i och för sig också vara för att jag inte klär mig ordentligt, men jag hatar att köpa vinterjacka - alla är fula, på mig. Jag lovar. Men jag får väl köpa en fet snart..eller inte. Igår var jag sjukt trött och hade ont i ögonen på kvällen (?) och när jag vaknade imorse var jag sjuk. Har varit lite småsjuk i veckan men imorse var jag sjuk på riktigt. Då får man stanna hemma och titta på Hitchcock istället. Det är inte så illa. Förutom att jag inte har tid att vara sjuk, måste plugga och imorn måste jag jobba. Därför ska jag bli frisk nu.

RSS 2.0