Mot Kroatien

HEJDÅ Sverige, nu åker vi till flygplatsen! Jippie!!

Imorn far vi till Kroatien!

Nu är Nathalie här och vi har packat, ätit middag, pratat och inhandlat det som fattades till resan. NU ÄR JAG REDO FÖR SOL OCH BAD! wiee imorn far vi till Kroatien!
- bilder från förra sommarn i fagerviken

One flew over the cuckoo's nest

Fotografi: Mary Ellen Mark
Nu spelas Rolling Stones på hög volym i köket och det lagas fyllda lövbiffar med bacon och ost. Jag och fine är mästerkockar mm. Vi har haft ett litet Jack Nicholson tema och tittat på min favvis The Shining, äntligen fick jag fine att se den! Och så såg vi One flew over the cuckoo's nest - fett bra. Nu blir det mer matlagning!
- Önskar att jag var Mary Ellen Mark, jag vill också fota backstage.

Morden i Midsomer

Nu blir det mys med familjen efter en god middag. Morden i Midsomer och massor med frukt ;)

Storsjöyran i repris


Storsjöyran var grymt i år! Specielt Daniel, Säkert!, The Ark, Timbuktu och Marina and the diamonds. Vill tillbaka nu, var tvungen att visa den i repris. åh. hehe

Helsingborg

Nu har jag varit ute och joggat i skogen en runda, dock inte i denna fina miljö (bilden). Den här är tagen av mig i från Helsingborg där jag spenderat många sommrar i mitt liv - däremot har det inte blivit av i år. Får bli nästa sommar med fine när vi börjar vår tågluff.

Nina Simone

Njea, nu är jag lite trött på att måla, rita, med blyerts. Jag vill köpa akrylfärg och målarduk!

E l e c t r o n i c

En analogt tagen rulle med en trasig kamera. så det så, nu ska jag packa lite för resan

...

Wieee nu är sommarjobbet över och jag kan chilla. Em.. typ lilte stress är det i och för sig. måste träffa massa folk innan jag och nathalie far iväg till en hihi varmare plats..

.

På söndag ska jag träffa Engla och Fine igen. Laga middag, dricka vin och titta på film kanske? Jonte ska också vara med. Här är två analoga bilder på E och F nån vecka innan sommarlovet i Slussen.
- Nu drar jag till jobbet!

Catgirl by C.C


.

Solen skiner. Frukosten är snart klar. Det är sista dagen på jobbet. Snart åker jag till Kroatien..mmm. Nice.

Hej jag heter C l a r a


Din hud är doppad i honung

Åh lyssnar på Säkert! och tänker på hur fint vi hade det i Östersund! Massor med härligt folk, roliga konversationer under de långa promenaderna tillbaka hem på natten.. orka att sommarn snart är slut.

H.A.R

Vackra stenar som min och tjejernas rumpor vilade på en fin sommardag.

Mick Snake

Mmm nu har jag slutat jobbet för dagen och ska gå till apoteket och köpa hudkräm och solkräm (till kroatien hiiihi) sen är jag sugen på att rita lite. Dock har jag inte mycket inspiration att skryta med när jag har jobbat i tre veckor.. här är en snabb skiss på Mick Jagger som jag har gjort.

So long

Ska snart gå till jobbet, och imorgon är sista dagen - sköööönt! Sen ska jag bara umgås med vänner och familj, och sedan den 16;de åker jag och Nathalie till Kroatien i två veckor. Wieeee.
- Här är en av mina bilder från Paris, på en fin bil och en kille i baksätet som visar tummen upp!

Daniel Adams Ray


Y r a n 2011

Yran ( och Daniel) var bäst, återvänder nästa år igen. Lätt. HJÄRTA.

Los Ojos de Julia

Igår åkte jag, fine, Engla och Jonte till Heron City och kollade på Julias Ögon (Jonte körde bil, duktiga pojke.. jag har inte ens börjat övningsköra...) och hade det väldigt trevligt. Alla vi fyra har inte sets på typ ett år så det var kul att ses!

Julias Ögon, en spansk skräckis av Guillermo del toro, skaparen av Pans Labyrint, var riktigt bra. Jag blev faktiskt lite förvånad av hur bra den var, Guillermo är grym, men jag brukar inte tycka om modern skräck. Spänning, stress och panik säger jag bara - Innehåller inte massa onaturligt skit eller några äckliga clowner. Inte någon korkad brud som inte tänder lampan i ett mörkt och läskigt hus osv. Den var nice och man hade spagetti-ben efteråt. Se den!

Sola och Bada

Är på G. Arbetar med bilderna från Yran och räknar dagarna till Kroatien. Det kommer bli sköööööönt med sol och bad.

2011/08/07


Regning daaag, buu.. känner mig väldigt trött och seg, men då får man mysa hemma med en kopp varmchoklad och film så det så - problemet är bara att jag typ somnar! Gick in på datorn för att söka jobb men började kolla igenom bilder och hittade dessa från nyår. På tisdag ska jag på bio med de här tre (har inte pratat med fine ännu, i och för sig..), eller iaf jonte och engla. Det blir mysigt. Nu får jag sluta skriva mys, skriver det fan hela tiden. 

peace.

Tshirttryck by Clara Cane


Bjuder på ett T-shirttryck jag designade i skolan förra året, det var fettjobbigt att trycka den på tröjan - om man är klumpig, vilket jag var den dagen hehe.
Nu blir det frukost med Engla, så får vi se vart dagen tar mig.

Helt ok, liksom

Jag och Engla såg precis klart på denna film. Det var ganska bra,  förutsägbar ibland, men söt i andra stunder och, jo, den var bra.. Undra om hon vill se en till film.. hehe.

Eels. England. Engla.

Mm lyssnar på Eels och håller på att packa - jag ska dra till Engla(wieeE), hon har varit i england hela lovet så det blir nice.

Rescue Dawn

Nu har jag och syrran fixat te och ska sätta oss i min säng och kolla på Rescue Dawn som jag tror komme vara nice, med ganska snygge Christian Bale i huvudrollen. Syrran har varit i Tyskland med resterande familjemedlemmar så vi ska mysa lite - Jag var på Yran och har jobbat (men ska till kroatien snart, mohahah).
- Jobbade på loppisen idag och fyndade lite på arbetstid heh. PUssss

Storsjöyran

Japp japp, då var man hemma igen efter en vecka i Östersund och tre dagar av festival på Yran. Jag och fine hade det asbra. Myste på dagarna i staden, fikade, shoppade och promenerade mycket. På kvällarna var det mycket musik, dans och fulla och glada människor -  helt enkelt, det var NICe.
Daniel ägde alla, vi stod längst fram och vi blev kära. The Ark var den andra höjdpunkten - blev fett sorgligt när Ola pratade enmassa, och för att det är deras sista turné, snyft. Säkert! äger alltid så det var kul, och sen stötte vi på henne vid stora scenen vilket också var lite kul mmh.
- Lägger upp bilder från Yran senare. Vågar inte kolla på dom, kommer få ångest. Plus att dom på Daniel är så fina så det gör lite ont i hjärtat.

RSS 2.0