27/10/11

Nu sitter jag och Nathalie och pluggar Kultur och idéhistoria i skolan. Analyserar en renässansmålning (Madonna på ängen). Faktiskt intressant hehe. Ska inte lämna denna byggnad innan jag är färdig med den här uppgiften!
- Får inte glömma att gå till SF och hämta ut biljetterna till Tintin imorn! Wieeeeeeeeee. Jag och Engla kommer ha det fett.

...

STRRESS...............

Tintin

Jag vill se Tintin på bio NU, men jag måste vänta till fredag. Jobbigt läge. Alla tidningar finns i min bokhylla, han hänger på min vägg och de tecknade filmern ligger i en låda i skrivbordet. Jag älskar Tintin.

PLugg

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh. massor med plugg att göra och jag är sjuk. jag orkar inte... vill bara leta information om att flytta till London och Paris... Mitt liv är jobbigt hehe.
- Om två veckor åker jag och klassen till Barcelona i tre veckor (skola, jobbba och bo hos familj)... jag kan inte prata spanska.

Vardagen

Här är några bilder från min fotouppgift "min vardag" i Martina Hoogland stil... Nu blir det te och mys med syster.

Jag vill flytta till Paris.

Jag vill flytta till Paris. Jag vill flytta till Paris.Jag vill flytta till Paris.Jag vill flytta till Paris.Jag vill flytta till Paris.Jag vill flytta till Paris.Jag vill flytta till Paris.Jag vill flytta till Paris.

.

Konstigt att jag kan vara tröttare efter 4a timmar i skolan än 7 timmar på jobbet där man är på språng hela tiden - jag är alltså väldigt trött idag och har spenderat kvällen åt Harry Potter... mm.. skönt att ligga i sängen med en kopp te och läsa hp 4. Nu ska jag ut på blocket och leta efter ett nytt skrivbord för att mitt är fettfult.

WEEKEND

Lyckad helg! Träffade Josefine och Cassie (som jag inte träffat på mer än ett år, men det kändes inte som att vi varit borta från varandra så länge, sötis)i fredags. Vi gick på Chokladmässan och smakade alla sorters choklad (mådde liiiite illa), och tog sen en kaffe på Sture Katten och pratade om allt möjligt. Resten av helgen spenderade jag med Josefine, vi pluggade och bakade Cheese cake.
Idag jobbade jag på caféet hela dagen. Nu är jag slut i fötterna.

On Repeat

Självklart är videon inspelad i Paris. Jag vill tillbaka nu tack.

Morgon Stockholm

Måndagmorgon och jag är uppe tidigt, eller ja ganska. Nu är jag tillräckligt pigg för att läsa igenom min hittills fyra sidiga novell och skriva mera!
- måste göra lite mer te bara.

.

Konstig dag idag. På konstigt humör..
Imorn blir det andra tag, då är det andra dagen på jobbet! Får se till så att jag lär mig skumma mjölk som chefen (typ omöjligt) men jag ska fan inte göra sluta på 3 liter mjölk när jag tränar på det. Pinsamt ju.

SOVAAAA

H ö s t

Nu är det verkligen hööst, kallt och jävligt och man spenderar pengar på fika, inte bra inte bra,men det är ju så mysigt att gömma sig från kylan på ett fik i Gamla Stan med sina vänner.
Första dagen på jobbet i torsdags gick bra! Tränade på att skumma den perfekta mjölken.. jag gjorde inte slut på 3 liter mjölk nej nej. Imorn ska jag jobba igen och denna dag ska jag ägna åt att plugga (har inte gått bra hittills.. har istället ägnat allt för mycket tid åt att kolla flygbiljetter, planera tågluffen till nästa sommar och kollat runt efter spelningar..). NU ska jag plugga.

Första dagen på jobbet, imorgon

Yepp! Jag har fått jobb på ett café/bageri och imorgon blir första dagen. Hoppas att jag hittar dit och att allt går bra. Läste mitt horoskop igår, där de nämnde att min Torsdag skulle bli lite knepig... men jag tror inte på sådant...
.. Förutom att detta låter ju som jag:
Vattumannen är ofta före sin tid och väljer att gå sina egna vägar. En egensinnig nytänkare som eftersträvar frihet och oberoende. Vattumannen är självständig och har ett stort frihetsbehov. Vattumannen ogillar inblandning från andra. Lyssnar gärna på råd, men gör i slutändan allting på sitt speciella sätt. Ofta mot strömmen, djärv, företagsam och idérik. 

Vattumannen är en stor humanist som gärna engagerar sig i sociala frågor. En vid och framförallt brokig bekantskapskrets är kännetecknande. Vattumannen blir lätt uttråkad av det vanliga, monotona vardagslivet. Den som är präglad av detta lufttecken föredrar omväxling och har en dragning till udda, kreativa människor som har förmåga att leva efter sina egna normer. 

Vattumannen har ofta annorlunda intressen och okonventionella åsikter och kan vara bestämd och oberäknelig. Vattumannen följer sina impulser och kan upplevas en smula nyckfull och rastlös. Många upprorsmakare, rebeller och trendsättare är präglade av detta tecken. En djärv och företagsam läggning är kännetecknande.
- Jag är fett rebellisk och en fet trendsättare, lovar.

Hemsida

Bild från i vintras: snart kommer det se ut så här igen.. kallt.
Godmorgon gott folk. nej okej ska inte vara tönt. Igår satt jag och pillade med en hemsida istället för att plugga, måste skaffa en för mina bilder och beställa visitkort så jag kan dela ut till folk (tex på tågluffen nästa sommar..) anyway. Här är sidan som jag skrapade ihop igårkväll, inte så bra men får duga tillsvidare: http://www.wix.com/clarahelmertzcane/photography#!

Ett analogt Kroatien


Hej jag är en tjej som är lite trött på Stockholm och (och skolan, försöker att inte säga det för att det blir lite irriternade när jag nämner det varje dag..) vill ut i världen, precis som vilken annan tjej som helst. Här är bilder jag framkallade för någon dag sedan av min och Nathalies underbara resa i Kroatien som jag har jobbar med i photoshop och drömt mig tillbaka. MYSpys!!!

RSS 2.0