Tiger of Sweden

OKej. nu har jag bättre koll på kamerorna och ska åka och köpa en med Nathalie imorgon. Vi ska växla pengar och också betala våra biljetter till vår andra resa i sommar, till Kroatien (hihii).
Lyckades också hitta en bra väska för dagarna i Paris där jag får plats med mina kameror och plånbok osv. Självklart från man avdelningen, kvinnornas är så.. kvinnliga.
Nu vill jag ha middag.

Knock on wood

Godmorgon världen!! Har gjort en kanna med te, öppnat upp Spotify och satt mig för att browsa runt på internet för info om kameror. Kul när man har en morsa som titt som tätt kommer in och säger att jag inte borde ta med en till Paris för den kan bli snodd. Usch borde inte ens skriva det, känns som att det kommer hända bara för det. Peppar peppar ta i trä.

Stockholm

Nu är man hemma från Skåne och far igen på onsdag - fast då till Paris med Nathalie (yeeeeeeeeeeey!). Det sker på onsdag, och innan det måste jag bara köpa lite mer film till analoga kameran, packa, och köpa en systemkamera; det kommer inte bli lätt, kan inte ens välja GB glass.
-- Vi såg en Double Rainbow på hemvägen. Score.

Ystad och lite annat.

Sååå, idag har jag och fine-gullegrisen vandrat i Ystad och shoppat på, apoteket: för vi är inga normala tonåringar som shoppar kläder. Nej nej. Sedan köpte vi te, fikade och åkte och handlade. Careface.
Jorgubbar. Middag. Te. Trueblood. Nej juste, vi joggade faktiskt också, lite iaf, slutade med att vi gick och pratade om oerhört djupa saker.

SOMMAR

Sommarn är bäst, och den är väldigt nice i skåne. Idag har vi legat på altanen mesta dels av dagen och myst med te och böcker. Tog en promenad ned till stranden och doppade tårna i vattnet, som var sjukt kallt! Sen snicksnackade vi lite med Tv4a Peppe och hans fru och sprang sedan hem i regnet. Myspys.
mm, nu blir det sova efter en dag i solen och en kväll med True Blood. Det regnar ute. Natt.

19/06/2011

Godmorgon världen. Grått och regnigt. Nu bär det av till stan för en mysig fika med mamma och syster och imorgon bär det av till Skåne med Josefine. Här är stranden där vi brukar hamna efter en joggingtur i skogen he.

Jedward

Efter att syrran lånat min datorn får man de här snubbarna som bakgrundsbild. Japp japp vilken sötnos.

Twinpeaks

Dags för mer Twinpeaks, snart är sesong två slut *snyft*

Storsjöyran

Foto: Scanpix/Pontus Lundah
Foto: Ylwa Yngvesson
Foto: Bertil Ericson / Scanpix
Idag hämtade jag och Josefine ut våra Storsjöyran-biljetter! Om en månad kommer vi få se de här snyggingarna i Östersund.

Pärla

Idag ska jag träffa min pärla Josefine, men jag tror hon fortfarande sover.. hm hm

Japp, då var man här igen med en ful nystartad blogg, vit och clean.

Japp, då var man här igen med en ful nystartad blogg, vit och clean.  Var tre år sedan sist, borde inte raderat den förra, hade varit kul att läsa den och alla något pinsamma inlägg...Vet inte riktigt varför jag börjar skriva igen, har dragit ut på det för jag tycker att det känns lite creepy att folk kan läsa det jag skriver och sedan bilda sig en uppfattning om mig utefter det. Men läs om du vill.. typ.
Sommarlovet har varit bra hittills. Invigt den med att lyssna på Veronicas album om och om igen på högsta volym hos Nathalie i lilla Strängnäs och febrilt planerat dagarna i Paris. Bilden illustrerar min Paris-lycka så ni vet.

RSS 2.0