P O S I T I V

frånochmednu. eller? svårt när allt är så nära men så långt borta, man får bara smaka på det lite.

19år

Jag hade världens bästa fördelsedag. Fotografiska med Mikaela och Nathalie och sedan Afternoon tea med massor med scoones och snack. Fick bättre presenter än jag kunnat önska, var med de finaste vännerna i världen, åt god middag på Vapiano och sedan var det partyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy - all day all night.

OMG vem fyller år idag?

JAG! WIeee. 19. känner mig lite gammal...eller? Nu ska jag iväg och möta Nathalie i slussen. Hon har planerat hela dagen (och kvällen) men vet inte vad som väntar. Blir FETT.

Min portfolio

http://issuu.com/clarahelmertzcane/docs/portfolio

F L U M M

Ibland blir jag så trött på att gå i en estetiskflumskola. Dö. Tur att man har vänner som förgyller vardagen. Älskar er.

ASIEN

Jag vill bara flyga iväg till solen och värmen. ååh. Tänk och ligga på en sandstrand i Asien. Havsvattnet på kroppen torkar av solen och allt är bara u n d e r b a r t. Frukt, värme, hav, god mat och ingen stress. MMm.

B R A FILM

BEGINNERS: Är en historia om en man (McGregor) som när hans pappa lider av cancer, får reda på att han har varit homosexuell i hela sitt liv. Vi följer McGregor parallellt mellan nuet: när hans pappa har dött, och i dåtid:när hans pappa är sjuk. En väldigt fin, lugn och vacker film. Den är inte sorglig, bara lite dämpad..
A SINGLE MAN: är perfekt. Den är fin i både skådespel, interiör, ljus, scener, allt. Och historian är enkel och trovärdig. Jag behöver inte ens berätta om vad den handlar om, man måste bara se den. Men kort: Vi följer en man som kämpar med att gå vidare i sitt liv efter att han mist sin partner i en bilolycka (se bild nedan).

Min hjärna har tagit studenten - så det blir mycket film...


Som rubriken avslöjar så är jag inte det minsta skolmotiverad, förutom den peppande tanke på att studenten börjar närma sig - men det i sig är jobbigt för att det är "så nära men så långt borta" om ni förstår vad jag menar...
I fredags var jag och tjejerna ute på Ace, vi hade det supernice men det ledde till en Lördag av filmtittande i sängen - som såklart är hur härligt som helst i och för sig. Kollade på en western med Clint Eastwood, Hichcocks Psycho och nu myser jag med The Walking Dead (myser var kanske inte rätta ordet, är snarare rädd).

Aktuella filmer jag vill se:

The Pirates! (Peter Lord)
The Rum Diary (äntligen!!) (Johnny Depp)
Tinker, Tailor, Soldier, Spy
The Iron Lady
My Week With Marilyn
Tyrannosaur
Borde plugga men gör en jävla lista på filmer istället. LOL.

A bit of Barcelona in B/W


Låter The Clash prata åt mig;


Så jävla skönt med lov!

Gick upp klockan ett imorse. åt frukost och tittade på A Beautiful Mind. Duschade. Dammsög rummet. Kollade lite mer på tv och ritade. Det är nice med jullov.
P.s. Kul att jag har några trogna läsare, ävenfast jag är sämst på att skriva något här. Men varför ska jag skriva om jag inte har något att säga? Hur kul är det att läsa vad jag gör varje dag? - se ovan.
- Juste, lyssnade på The Smiths också,  och satte ihop en ny lista på Spotify --->
#NowPlaying Extra niiice on @Spotify
http://open.spotify.com/user/clarahelmertz/playlist/1ldEojZ5tVRlj7RLG6uzeM
Extra niiice

RSS 2.0